joi, 19 martie 2009

Noua Ordine Mondiala - Secretele dolarului american


Cand Weishaupt a fondat ordinul iluminatilor el a ales al treilea ochi ca simbol al acestei organizatii. Acest ochi are capacitatea de a citi aura oamenilor si de a cunoste lucrurile invizibile in ochii neinitiatilor. Este de asemena ochiul Satanei care stie tot, cunoste tot si vede in trecut la fel de bine ca in viitor.

In antichitate se vorbeste de ochiul lui Jupiter sau cel al lui Apollo sau de ochiul Providentei. Hieroglifele egiptene arata faptul ca se identifica cu zeul Soarelui, Osiris, cu un ochi iman. Acest ochi cat si numeroase alte simboluri se regasesc pe dolarul american.

La 4 iulie 1776, Thomas Jefferson (mason) si Benjamin Franklin (mason) au fost desemnati de catre Comitetul Congresului de a crea Marele Sigiliu al Statelor Unite pentru a comemora fuziunea a 13 state intr-un Act de Independenta. Ce semnificau deci toate aceste reprezentari? Anutau ele oare stabilirea unei Noi Ordini Mondiale controlata de catre un guvern secret sau sunt mai degraba expresia unei aspiratii de a fonda o noua generatie fondata pe peincipii nobile?
Sa analizam principalele simboluri ale bancnotei de 1 dolar:

Ochiul. Comunicatul de presa original al Departamentului Trezoreriei din 15 august 1935 ofera urmatoarele informatii: Ochiul simbolizeaza o divinitate care vede tot si stie tot. Ochiul ar simboliza Dumnezeul Ratiunii. Inscriptia Nous Ordo Sedorum semnifica “o noua ordine mondiala” si deviza “Annuit Coeptis" semnifica El a scris la realizarile noastre sau la activitatile noastre. El este ceea ce simbolizeaza ochiul. Deci ratiunea. Astfel, aceasta lume a fost creata pe modelul operei originale a lui Dumnezeu si el a reusit gratie ratiunii.

Pe biletul de 1 dolar se gaseste foarte des cifra 13. Exista 13 frunze in nuiaua de maslin, 13 sageti, 13 stele, 13 dungi pe scut, piramida are 13 etaje etc. Numarul 13 era mitic la egipteni, babilonieni si masoni. Este cifra transformarii si a renasterii. In timpul Cinei au fost 12 apostoli si Hristos care a murit si a renascut. Exista 12 semne zodiacale si Soarele. 13 este cifra care s-a eliberat de sub influenta celor 12 si a scapat in transcendenta. Vulturul arata 32 de pene care reprezinta 32 de grade in masonerie. Inscriptia in cifre romane este anul in care cele 13 colonii si-au proclamat independenta. Daca adunam aceste cifre obtinem 21 care este cifra ratiunii.

Vulturul. William Barton a propus un vultur. Este pasarea lui Zeus. Vultrul este principele divin incarnat. El simbolizeaza coborarea lui Dumnezeu in elementul temporal. El coboara in lumea contrariilor, in lumea actiunii. Exista 2 tipuri de actiune: razboi si pace. De asemenea in una din ghearele sale vulturul tine 13 sageti, reprezentand razboiul si in alta tine o ramura de laur cu 13 frunze reprezentand dialogul pacifist. Vulturul priveste in directia laurului. In aceasata directie au vrut deci sa privim idealistii care au fondat Statele Unite. Dar vulturul tine 13 sageti, in cazul in care aceste contacte nu sunt atinse. Deasupra vulturului exista 13 stele in forma de steaua lui David care reprezinta pacea lui Solomon.

Piramida. Comunicatul de presa al Departamentului Trezoreriei explica faptul ca piramida este simbolul puterii si faptul ca ea nu este complet construita ea semnifica ideea ca mai ramane inca multa munca de facut. Piramida reprezinta organizatia Ordinul Iluminatilor si varful ei contine ochiul simbolizand Casa de Rothschild, care controleaza Ordinul. In Egipt, piramida reprezinta colina piramidala, simbol al luminii renascute dupa descresterea Nilului. In spatele piramidei se vade un desert. Este Europa haotica si conflictele nesfarsite. In fata piramidei se vad culturi. Prin acest simbol iluminatii exprimau "Am fugit de toate astea si am creat un stat in numele ratiunii, nu in numele puterii si din aceasta vointa s-a nascut un nou tip de viata."

Concluzie. Biletul de un dolar a fost creat de catre masoni si iluministi si cuprinde numeroase simboluri ale initiatilor. Interpretarea acestor simboluri este lasata la indemana fiecaruia sa le judece. Putem insa sa extragem simbolul principal al acestui bilet: printr-un efort care se bazeaza pe Ratiunea al carei model este Dumnezeu iluminatii au visat renasterea si constructia unei noi civilizatii bazata pe principii noi care sunt ratiunea, pacea si democratia.


Surse:http://www.enigme.ro/enigme/Noua-Ordine-Mondiala/180/Secretele-dolarului-american.html

3 comentarii:

  1. Stiam o mare parte din toate lucrurile acestea! Oricum e trist..

    R.P

    RăspundețiȘtergere
  2. este adevarat si exista dar nu e de speriat

    RăspundețiȘtergere
  3. cica il arata p draq sus in partea dreapta si dk sti s indoi dolari iti arata cum se prabusesc turnurile gemene ....

    RăspundețiȘtergere