joi, 19 martie 2009

Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret

Grupul Bilderberg a fost înfiintat în 1954. Prima întâlnire a avut loc în Olanda, la Osterbeek, în Hotelul Bilderberg, de unde grupul şi-a luat şi numele. Reuniunea a fost organizata de printul Bernhard al tarilor de Jos, fost ofiter SS, şi de David Rockfeller. Grupul Bilderberg a devenit una din cele mai puternice retele de influenta, reunind personalitati din toate tarile, conducatori politici, economici, din lumea finantelor, a mass-mediei, din armata sau serviciile secrete, ca şi câtiva oameni de ştiinta şi profesori universitari. Datorita influentei acestui grup în domeniul economic, se afirma ca el reprezinta de fapt un adevarat guvern mondial ocult.
Grupul Bilderberg este structurat pe trei niveluri:

1. „Cercul exterior” este foarte extins. Practic peste 80% din participantii la reuniuni nu cunosc decât o parte din strategiile şi scopurile reale ale organizatiei, deci fac parte din cercul exterior.

2. Comitetul director (Steering Comitee), al doilea nivel, este mult mai restrâns. Acest nivel este alcatuit din aproximativ 35 de membri, exclusiv europeni şi americani. Ei cunosc în proportie de 90% obiectivele şi strategia grupului. Membrii americani ai acestui nivel sunt de asemenea şi membri în CRE - Consiliul Relatiilor Externe (în engleza Council on Foreign Relations - CFR).

3. Comitetul Consultativ Bilderberg, al treilea nivel, este nucleul acestei grupari. El este alcatuit din 12 membri, singurii care cunosc în totalitate strategiile şi scopurile reale ale organizatiei.
Astfel structurat, grupul Bilderberg este un veritabil guvern mondial ocult. În cursul întâlnirilor care au loc o data pe an, pentru patru zile, în hoteluri de lux sau castele înconjurate de parcuri mari sau aflate în plina natura, se iau decizii strategice esentiale pentru toate tarile acestei planete. Pentru mentinerea secretului se iau masuri extreme: întâlnirile se desfaşoara de fiecare data în alta parte. Grupul închiriaza integral hotelul, dar nu şi angajatii hotelului, care primesc câteva zile liber. În locul acestora, este adus integral personal, de la femei de serviciu la ospatari, de la receptioneri la centraliste. De obicei, politia locala este pusa aproape în întregime la dispozitia grupului Bilderberg, şi uneori este mobilizata şi armata pentru a pazi locatia. În cadrul discutiilor nu se fac niciodata nici un fel de înregistrari, ci doar se fac nişte note foarte telegrafice privind subiectele discutate, dar fara a se mentiona nici un nume. Îndraznetii care s-au aventurat la aceste întâlniri pentru a afla ce se petrece acolo au sfârşit prin a fi rapiti şi torturati.

Surse: yogaesoteric.net (1)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu