marți, 31 august 2010

Mergem spre regresul omenirii...

 Nu stiu de ce insa tot timpul religia are o contributie pentru regresul omenirii . Inchizitia , fanatismul musulman si budist , genocidele aztecilor , musulmanilor si nemtilor , sau cum a fost si cu Turnul din Babel fapt relatat in Biblie.


 Imi cer scuze celor care se vor simti insultati la citirea acestui articol, dar nu se mai poate, oameni buni ! nu mai pot cu speculatiile legate de diavol si de apocalipsa…Una doua gasim semnele apocalipsei in orice…sau una doua si-a bagat dracu’ coada in te miri ce… Pentru ca nu-i asa…, este mai usor sa dai vina pe altul…Eu sunt aici, nu ca sa imi etalez egoul prin ceea ce va scriu, ci ca sa va spun ca nu ma intereseaza religia voastra, orientarea spirituala, faptul ca va manifestati mai mult sau mai putin egoul…, acestea toate sunt caile alese de fiecare, iar eu va iubesc la fel ,nu pot face diferente. 
  Iubirea neconditionata, care face din orice adversar un prieten. Sau poate cine stie…tot acest scenariu este facut de cei ce cunosc bine biblia, folosindu-se de o fraza de acolo, ca astfel sa-i faca pe preoti sa se dea in stamba, demonstrand ce poate face religia astazi, in plina epoca stiintifica pentru regresul omenirii. Oare de ce nu putem trai fara sa fim despartiti de dogme religioase si sa ne acceptam unii pe ceilalti asa cum suntem ?!


“Tot ceea ce este fundamental diferit, deranjaza ordinea stabilita”


(Jean-Pierre Petit)




Precum se stie…, adevarul este intotdeauna la mijloc, de aceea este bine sa ne manifestam pe noi insine, nu sa ne “travestim” in diverse personaje mai mult sau mai putin religioase. Mi-a venit acum un gand care spune asa: oare de ce la crestini, nimeni nu se crede incarnarea lui Buddha ? Simplu, pentru ca in religia lor nu apare. Totul se reduce la dogma si indoctrinarea mentalului .


Dar oare ce ar fi daca ne-am considera ca suntem incarnarea propriei noastre divinitati ! – am avea prea putina credibilitate in randul semenilor probabil. Insa nu este asa, pentru ca atunci cand stii ca esti lumina din lumina, iubire din iubire..., emiti toate acestea in jurul tau si nu mai ai nevoie de recunoasterea nimanui, pentru ca functionezi precum magnetul.

3 comentarii:

  1. Omul se indreapta spre autodistrugere, nu religia il indreapta incolo. Asculta el de dogmele si principiile enuntate in Sf. Scriptura?(Ma refer doar la Ortodoxie, unde este Adevarul). Daca oamenii ar indeplini cele cerute de Sfanta Evanghelie dupa Matei, de la capitolul 5 la 7 inclusiv am trai pe pamant ca in rai.

    Asa ca fratilor, mai lasati dreapta credinta in pace si vedeti barna din ochiul vostru!

    RăspundețiȘtergere
  2. dar de ce crezi ca adevarul este doar in ortodoxie????? repetatii cu totii in cor de mii de ani aceleasi prostii

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca oricine a cautat adevarul, acolo l-a gasit. Restul ratacesc...

    RăspundețiȘtergere