duminică, 8 august 2010

Exploziile solare pe înţelesul tuturor



Populaţia României nu este, să admitem, foarte omogenă. Nici din punct de vedere etnic, nici intelectual, nici muzical, sanitar ori olfactiv. Aşa că orice logo ai desena trebuie să ţii seama de varietatea biotopului băştinos. Cu atât mai mult când vine vorba de explicarea unor fenomene astronomice normale, dar de o anume complexitate. Acum, că am traversat explozia frunzei iberice revărsate din livada lui Capipeist direct în Carpatiengardenul portocaliu, o nouă isterie ne traversează de la nordul raţiunii la sudul buricului: exploziile solare. Bre, cum se întâmplă toate nenorocirile tocmai pe mandatul lui Băsescu: am ratat calificarea la World Cup, a venit criza, n-am câştigat iorovizionu’, acu’ dau năvală şi râgâielile lui Ra.
Dacă tot ne lăsăm străbătuţi de isteria asta, e bine ca ea să fie explicată corespunzător. Adică pe înţelesul tuturor  românilor, ţinând seama de lipsa de omogenitate, mai sus pomenită. Aşa că livrăm explicaţia personalizată, targhetată, croită, aditivată şi cu adaosuri de E-uri adecvate fiecărei categorii majore.
1) Pentru intelectuali snobi
Fenomenul în sine nu depăşeşte cu nimic limitele activităţii solare normale. Doar un geocentrism angoasant şi ignorant, marcat de un senzaţionalism ieftin, poate adăuga unui eveniment normal, la scară universală, elemente ale unui extraordinar care nu există. Radiaţiile specifice unei intensificări ale activităţii solare, în mod concret o creştere a fluxului de protoni şi electroni, pot fi perfect absorbite de scutul magnetic al planetei. Desigur, pot exista minime afectări ale sistemelor de comunicaţii, ale sistemelor de alimentare cu energie etc. , dar la scară universală aceste efecte nu merită consideraţie.
2) Pentru otevişti
Exclusiv! Sezanţional! Doamna Cecilia Bărduţă, celebra clarvăzătoare din Bârlad, a intrat în contact cu spiritul lui Constantin Brâncoveanu. Puteţi urmări numai aici, la televiziunea poporului, mesajul lui Brâncoveanu adresat poporului, prin televiziunea poporului, legat de catastrofalele explozii solare ale soarelui care vor avea loc în exclusivitate la OTV, televiziunea poporului. Puteţi trimite adeziunile dvs. la partidul poporului prin SMS, tarif 5.99 Euro fără TVA. Specialiştii de la NASA au dezvăluit în exclusivitate pentru televiziunea poporului că aceste explozii vor fi catastrofale, echivalente cu multe miliarde de bombe atomice. Ele vor fi urmate de marele cutremur, despre care v-am tot anunţat aici, la OTV. Invitaţii din studio: Nikita, Ogică, doamna Cecilia Bărduţă, Aurelian Pavelescu şi îndrăgitul Cornel Fenomen de la Burdujeşti vor dezbate aceste fenomene extraordinare aici la televiziunea poporului, după o scurtă pauză publicitară.
3) Pentru manelişti
Frate, să moară măta, e belea, mâncaţeaş. Deci mea dat Lentilă sms k sa mă uit pe net k zice de explozii pe soare, să moară măta. E belea, frate. Ca în filmu’ ăla cu brusuilis, să mori tu. Cică bagă, frate, radiaţii belea, să nai calculatoru în priză că se prăjeşte de la radiaţi să moară mă-ta. A scos şi Salam piesă cu asta, mâncaţiaş. E belea. ţeo dau când intri pe mes. Cică : eşti prinţesa mea solară/ dar spui multe aberaţii/ că oamenii o să moară/ terminaţi de radiaţii// oooo, eeu şi cuuu fraţii meeeeeeiii/ o să spargem baaaniii/ la exploziile solare/ să moară duşmaniiii…” Belea, frate.
4) Pentru gameri, hackeri de reţea de bloc şi semesişti
K. Vzi p mail. Cik e k n “Final apocalypse” nivelu 36 cu addon. Shieldu la planetă nu duce. E k şi kum te lupţi în “Xterminators” de laseru’ la Klonnu ăla cu shield de nivel 11. Tre să iei întâi armura de la niv. 17, da tre s ai xp de 25000 pentru asta. îţi dau link knd intri dk dai şi u codurile alea de cheat.
5) Pentru ţinutul secuiesc
Radiaţii de la soarele nu afectezi unde este plăcuţ bilingve.
6)Pentru pedelici
Ruşine Dinu Patriciu. E un trucaj ordinar.
7) Pentru pesedişti
Asta este încă o dovadă a incompetenţei guvernului Boc. Câţi din banii împrumutaţi de la FMI au fost cheltuiţi pe programe care să combată aceste explozii solare? Până şi Bulgaria…
8 ) Pentru twitterişti
RT @soare Aţi belit pulaaaaa!
9) Pentru dependenţii de sondaje
Exploziile solare sunt percepute astfel de către cetăţeni:
- 78 % Vor fi catastrofale
- 12 % Nu vor fi catastrofale
- 6 % Nu ştiu. Nu mă interesează.
- 3 % Băsescu e de vină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu