duminică, 8 august 2010

DEZBINAREA....


Marsurile impotriva cipurilor sunt organizate in principal de fanatici religiosi care in mare parte sunt foarte madri si exclusivisti - unii dintre ei incita la dezbinare pe criterii religioase. Din pacate aceasta atitudine de ev mediu nu va face decat sa compromita idea de lupta civica pentru drepturi si libertati intocmai cum Vadim a distrus si compromis patriotismul. Asa incat sunt multi oameni care sunt impotriva ciparii dar nu vor sa isi asocieze imaginea cu habotnicia si arhietipul omului simplu... oricum societatea civila pierde, controlul castiga.


Desi pericolul cipului ne priveste pe toti iata cum ne dezbina popii :
"Sa ne delimitam clar de orice alta grupare neortodoxa, fie ea catolica, protestanta, yoghina etc., caci acestea au rolul de a slabi rezistenta ortodoxa.Unii ca acestia pot fi alaturi de noi, doar in cazul lepadarii de erezia si dezmatul in care traiesc si revenirea la Biserica lui Hristos, cea ortodoxa."

Ortodocsii sunt orbiti de mandria asta prosteasca, iar pentru o sansa viabila impotriva New World Order si ciparii trebuie sa fie o actiune de mare amploare indiferent de religie, clase sociale si rasa - lupta nu este locala, lupta este globala… Intr-un fel crestinii (un cult solar masochist) s-ar bucura de o infrangere, intrucat ar lua-o ca pe o confirmare a Apocalipsei, iar in spiritul glorificarii victimei toti s-ar vedea niste mici martiri "in marele plan" (un soi de vanitate bolnava care cerseste atentie). Cateva milioane de ortodocsi care tin coada pe sus nu vor putea schimba NIMIC intr-o lume de cateva miliarde de ne-ortodocsi. Lupta dintre libertate si control se duce cu mult dinaintea aparitiei acestor religii Abrahamice.

Urmatoarele cuvinte au adus haosul si raul in lume, au adus diviziune si intoleranta, razboi si oprimare in numele "binelui" :

Eu sunt calea adevarul si viata nimeni nu vine la Tatal decat prin mine Domnul Isus a zis!!!
Pur si simplu oribil... o interpunere intre omenire si Dumnezeu ce denota un ego fantastic, o abominatie.

Va dau alt citat care denota dezbinarea de care va vorbesc, citat care ar face invidios orice guru de secta sau cult care cauta controlul absolut asupra supusilor sai:
"Să nu credeţi că am venit s-aduc pacea pe pământ; n-am venit să aduc pacea, ci sabia.
Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, şi pe noră de soacra sa.
Şi omul va avea de vrăjmaşi chiar pe cei din casa lui.
Cine iubeşte pe tată, ori pe mamă, mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine; şi cine iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine.
Cine nu-şi ia crucea lui, şi nu vine după Mine, nu este vrednic de Mine.
Cine îşi va păstra viaţa, o va pierde; şi cine îşi va pierde viaţa, pentru Mine, o va câştiga.
"
Este horror ceea ce se intampla - daca acestia sunt opozantii New World Order, lupta e deja pierduta. Din pacate crestinii sunt oameni simpli care nu stiu psihologie, sociologie si nici nu prea isi bat capul cu istoria religiilor ca sa poata intelege cele de mai sus. - asa incat drum liber la fudulie si intoleranta. Ce sa zic, crestinismul este o religie care a adus si va aduce numai infrageri si suferinte adeptilor ei. Datorita mandriei si ingorantei acestor "turturele" care uita sa fie inteligente precum "serpii" crestinismul aplicat la nivel social este "intuneric pur" deghizat in lumina. Mai are rost sa aduc in discutie si misoginismul religios ? Zilele acestei religii a dezbinarii sunt numarate !

p.s. nu sunt ateu si nu sustin ateismul.

2 comentarii: