joi, 26 august 2010

Imi place ce ganditi !!!

Imi place Hristosul vostru. Nu-mi plac crestinii vostri. Crestinii vostri sunt atat de diferiti de Hristosul vostru.

Intai te vor injura. Pe urma vor rade de tine. Apoi, te vor declara nebun. Dupa aceea vor incerca sa te compromita. Intr-un tarziu, vor face tot posibilul sa te lichideze. Daca scapi cu viata din toate acestea, vei fi un om mare.

Tot ceea ce mancam peste strictul necesar, furam din stomacul saracilor.

Pamantul ofera suficient pentru a acoperi nevoile omului, dar nu lacomia lui.

Ochi pentru ochi… si lumea va deveni oarba.

Iubirea este cea mai mare forta a omenirii si totusi este cea mai modesta pe care ne-am putea-o inchipui.

Violenta este arma celor slabi.

Prin democratie inteleg ca ea ii confera celui mai slab dintre noi aceleasi sanse ca si celui mai puternic.

**************************************************************
de ce trebuie sa apartina numai de religie ortodoxa?
de ce a ajuns Dumnezeu o \"masinarie\" de facut bani?
ce este biserica ortodoxa?
va spun eu adevarul
Dumnezeu nu mai este aici....
El a plecat cu mult timp in urma....si va veni din nou sa arate lumii ca nu e nevoie nici de ortodoxie, nici de catolicizm, budism...si toate religiile care mai sunt...
e prea complicat....


Omul trebuie sa inteleaga...ca trebuie sa fie bun, sa inteleaga natura, si sa o accepte...
***************************************************************
Trebuie sa va spun adevarul, oameni buni, trebuie sa va spun adevarul.
Cand vine vorba de abureala, cea mai mare abureala a tuturor timpurilor…trebuie sa aveti in vedere campionul promisiunilor false si al pretentiilor exagerate din toate timpurile ::: religia :::
Ganditi-va numai…religia a convins ,realmente, oamenii…ca exista un om invizibil traind in cer, care vede tot ce faci in fiecare minut al fiecarei zile iar omul invizibil are si o lista cu 10 lucruri speciale pe care nu vrea ca tu sa nu le faci si daca faci unul din aceste 10 lucruri, are un loc special plin de foc si fum ,un loc al terorii si spaimei…unde te va trimite sa traiesti si sa suferi, sa arzi si sa te sufoci, sa tipi si sa plangi vesnic…pana la sfarsitul timpurilor!


Dar el te iubeste!
Te iubeste!
Te iubeste si are nevoie de bani. Intodeauna are nevoie de bani!
Este atotputernic, perfect, autostiitor si intelept. Totusi nu se poate descurca cu banii. Religia inghite miliarde de dolari, nu plateste taxe si mereu are nevoie de inca mai putin. 


Asa ca oameni buni , alegeti , intre religie si ''Marele Anonim'' , nu traiti pentru religie, ca veti ajunge ca si mutul care-l intreba pe orb,daca la vazut pe schiop fugind....si mare e ''gradina'' de muti , orbi si schiopi . Asa sa va ajute cine vreti voi , dar eu nu !

2 comentarii:

  1. Vezi in "Arhiepiscopia Tomisului" Basarabi, o corectie crestin ortodoxa.Sub influenta bauturilor si a lui Aghiuta, staretul, mare la suflet a oferit daruri unui dreptmaritor ratacit care a indraznit sa pasesca pe cai gresite,adica prin ograda sfintei manastiri.Oricum bataia este rupta din Rai si nu pleci cu mana goala de la manastire,dai un ban si-o iei pe coaja.Poate nenea nu a cotizat suficient,poate acolo se aplica taxa lui Mazare, ca doar suntem in jud. Constanta.
    Din pacate, multe se confirma din cele invocate de dumneata,din pacate.
    Mai bine o manastire fara calugari decat asemenea specimene paroase, caci pacate ar fi mai putine.Politica agresiva a BOR de a infiinta parohii si manastiri in locuri in care nu sunt specifice ortodoxiei sau romanilor este o greseala,nu se crestineaza omul prin agresivitate pastorala,prin prozelitism si alte metode straine duhului iubirii.Pe vremea comunistilor existau mai putine biserici si mai multi crestini,azi avem mai multe biserici decat crestini.La ce folos atatea ziduri vopsite frumos cand sufletele oamenilor sunt pustii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nenea ala era la furat si-si merita cateva scatoalce. Bine, parintele a dovedit exces de zel si s-a crezut Sf. Nicolae, dar bataia e rupta din rai! Poate asa s-a vindecat si manglitorul ala.

    RăspundețiȘtergere