vineri, 4 septembrie 2009

ULTIMUL AVERTISMENT ÎNAINTEA JUDECĂŢII DE APOI


“Focul va cădea din cer, şi o mare parte a omenirii va fi anihilată...”


De sute de ori în decursul acestui secol, oameni din diverse regiuni ale lumii au mărturisit cu emoţie că au întâlnit-o pe Sfânta Fecioară şi au relatat apoi, plini de transfigurare spirituală, mesajele ei pline de iubire, adresate către întreaga umanitate.Toţi, fără excepţie, au reprodus acelaşi avertisment: "Omenirea este în pericol să dispară definitiv dacă nu-şi schimbă, cât mai repede, comportamentul distructiv şi diabolic, ce stârneşte mânia Domnului". Un preot italian, considerat - deocamdată - ultimul care a primit graţia de a o vedea pe Fecioara Maria şi de a recepta mesajele din partea acesteia, precizează, în plus, că biblicul "Sfârşit al timpurilor" a început deja, şi cei care acum, în ultimii ani de existenţă, nu îşi vor deschide inima către Dumnezeu, vor fi definitiv pierduţi.



O lucrare special destinată acestui îngrijorător subiect, numită "Profeţiile de la Fatima", semnată de Thomas W. Petrisko (apărută recent la o editură americană), reuneşte toate mesajele Fecioarei Maria, începând din anul 40 d.C. şi până astăzi. Autorul a colindat întreg Pământul în căutarea acestor comori spirituale şi, în ultimii ani, a fost unul dintre cei care au lucrat efectiv la descifrarea mesajului dat de Fecioara Maria la Fatima.



"Istoria apariţiilor mariale (ale Fecioarei Maria) este lungă şi dificil de prezentat în doar câteva cuvinte. Până acum, ea a apărut de câteva sute de ori, mai ales în faţa unor copii, dar şi în faţa unor reprezentanţi ai marilor religii. Misiunea Fecioarei, judecând după mesajele sale, pare a fi aceea de a-i ajuta şi de a-i preveni pe oameni în legătură cu un groaznic cataclism, ce urmează să se producă", spune Petrisko, în cartea sa. Cercetătorul consideră că motivele acestui cataclism, dincolo de aspectele sale terestre, sunt de natură spirituală, dovadă fiind îndemnurile Fecioarei Maria la "dragoste şi credinţă", singurele care ar mai avea puterea să salveze oamenii din acest dezastru iminent.



În 1846, doi copii, Melanie Calvat şi Maximin Giruad, din localitatea franceză La Salette, au povestit că au "discutat" cu Fecioara Maria şi că ea era atât de îngrijorată de soarta care le este hărăzită oamenilor, încât a plâns în timp ce le vorbea. Descrierea sfârşitului omenirii a fost considerată de Suveranul Pontif al vremii atât de înspăimântătoare, încât el a decis ca acest mesaj să nu fie adus la cunoştinţa oamenilor. Şi astfel, profeţia a devenit “secretul din La Salette". Astăzi, el este deja cunoscut şi vi-l reamintim: "Dumnezeu va lovi Pământul cum n-a mai făcut-o până acum. Jale va fi pe capul pământenilor. Dumnezeu îşi va manifesta puterea şi îi va îngădui Şarpelui (forţelor infernale, demoniace şi satanice, n.a.) să provoace neînţelegeri între oameni. Certurile se vor ţine lanţ, chiar şi în mijlocul familiilor, şi nimeni nu va scăpa de influenţa nefastă a răului. Războaie sângeroase, foamete, epidemii şi cumplite boli infecţioase vor nimici o bună parte din oameni. Lucifer, împreună cu un număr foarte mare de demoni, va veni din Iad. Pământul va fi lovit de calamităţi de tot felul".



În anul 1860, prin mesajul către Theresa Steindel, o călugăriţă din Australia, Fecioara şi-a completat descrierea, spunând că: "O boală cumplită, nevindecabilă, îi va lovi pe oameni şi îi va lăsa fără apărare. Radiaţiile venite de sus vor acoperi lumea de flăcări".



După încă 16 ani, o călugăriţă carmelită din Palestina a recepţionat încă o informaţie: "Vor fi trei zile de întuneric complet, şi în acest răstimp, trei pătrimi dintre oameni vor dispărea".



Totuşi, cel mai înspăimântător mesaj a fost considerat cel din 1917, când Fecioara a apărut de şapte ori şi le-a vorbit unor copii păstori, în apropierea localităţii Fatima, din Italia. Mesajul ei, de la a treia apariţie, conţine descrieri apocaliptice atât de terifiante, încât nici măcar acum Vaticanul nu şi-a dat acordul pentru dezvăluirea acestui teribil secret. Ultima supravieţuitoare dintre cei trei copii de atunci, sora Lucia, care a trăit în mănăstire după ultima întâlnire cu Fecioara, i-a spus însă unui preot că profeţia secretă de la Fatima reprezintă doar garanţia că sfârşitul lumii este aproape şi că aceasta este ULTIMA epocă în care oamenii se mai pot salva. Cei care nu se vor mântui acum vor avea foarte mult de suferit după aceea.



Mai recent, în anul 1973, la o mănăstire din Akita, Japonia, călugăriţa Agnes Sasagawa a văzut-o şi ea pe Fecioara Maria. Mesajul pe care l-a primit de la Sfânta Fecioară cuprinde o altă precizare: "Multe naţiuni vor fi distruse… focul va cădea din ceruri, şi o mare parte a omenirii va fi anihilată. Cei care vor supravieţui îi vor invidia pe cei care au murit încă de la început, pentru că ei vor avea de înfruntat o disperare mai grea decât moartea".



Şi, în fine, chiar în acest an, preotul catolic Stefano Gobbi a primit un avertisment explicit, considerat a fi cel din urmă mesaj al Sfintei Fecioare. După opinia cercetătorului Thomas W. Petrisko, această ultimă comunicare a Fecioarei este şi cea mai completă şi le include, practic, pe toate cele anterioare ei, inclusiv profeţia secretă de la Fatima!



Vă prezentăm traducerea integrală a acestui mesaj, aşa cum a fost el reprodus în cartea autorului american, “Profeţiile de la Fatima”:



"Am coborât din Ceruri ca să vă dezvălui toate marile secrete şi să vă pregătesc pentru ceea ce veţi îndura în scopul purificării întregului Pământ. Satan şi-a instalat deja regatul în această lume. El este stăpân peste voi şi se bucură de victoria pe care a obţinut-o atât de uşor.



Forţele care stabilesc evenimentele ce vor urma, în conformitate cu planurile perverse ale Răului, ţin de puterile întunecate ale demonilor. Ei au reuşit să determine umanitatea să trăiască fără credinţă şi au împrăştiat peste tot otrava îndoielii. Au construit noi idoli, în faţa cărora oamenii, prostiţi, se înclină neputincioşi: PLĂCEREA pentru tot ceea ce este grosier şi inferior, BANII, ORGOLIUL, NECURĂŢENIA, DORINŢA DE A DOMINA alţi oameni şi NEÎNCREDEREA în forţa pe care Dumnezeu a sădit-o în ei.

Satan a fost conducătorul necontestat al omenirii în acest ultim secol şi a reuşit să-i facă pe oameni să se îndepărteze de ADEVĂR, să-i lipsească de puterea purificatoare a DRAGOSTEI. El a împrăştiat discordia şi ura între oameni, legitimând imoralitatea şi slăbiciunea, divorţul, avortul şi obscenitatea. Războaiele nu au încetat nici o clipă şi s-au multiplicat mereu. Oamenii trăiesc acum într-o lume sfâşiată de conflicte şi ură, dar războiul cel mare, care va distruge ţări şi naţiuni întregi, abia începe. Când el va înceta, nimeni nu va fi victorios. Marea judecată a venit pentru toţi oamenii.



Biserica îşi va asculta prohodul. Anticristul va pătrunde în templul lui Dumnezeu şi se va aşeza pe tronul Acestuia şi va fi adorat ca şi cum ar fi Acesta. Puţini sunt cei care nu se vor lăsa păcăliţi, şi aceia vor fi supuşi la mari persecuţii.



Sunt şi vor apărea în continuare o mulţime de falşi învăţători printre oameni. Ei vor încerca să-i convingă pe semenii lor că minciuna este adevăr, şi fapta lor îi va situa împotriva lui Dumnezeu. Mulţi îi vor asculta şi vor aluneca pe un drum greşit.



Naţiunile se vor ridica una împotriva alteia, şi regatele unul împotriva altuia. Vor fi epidemii, oamenii vor sărăci şi vor suferi de foame, iar inundaţiile şi cutremurele vor distruge tot ceea ce fiinţele umane au construit până acum. Şi aceste dezastre vor fi doar începutul suferinţelor care îi aşteaptă. Soarele se va întuneca, şi nici luna nu va mai trimite razele ei pe Pământ. Stelele vor cădea de pe cer. Atunci se va manifesta Anticristul.



Am venit şi te-am chemat ca să fac din tine vocea Cuvântului Meu. Oamenii trebuie să-şi deschidă inimile către dragoste şi lumină, să-şi salveze sufletele în acest ultim refugiu al iubirii, singurul care le-a rămas accesibil. Numai înlăturând ura şi înlocuind-o cu puterea purificatoare a iertării şi înţelegerii, ei vor putea să se protejeze de Anticrist şi de demonii lui. Dumnezeu îi va salva pe cei care vor persevera în bine şi pe cei care vor crede în puterea divină sădită pentru totdeauna de El în ei."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu