luni, 19 aprilie 2010

Romani si patrioti adevarati....

Un grup intitulat ''R.N.S.-Romanian National Security'' a reusit sa puna pe jar autoritatile din Anglia si Franta.Ei au reusit sa penetreze securitatea online a unor ziare renumite ,precum The Telegraph sau Lemonde.Sa speram ca urmeaza Italia si celelalte state care ne asociaza cu etnia rroma.BAFTA HACKERILOR !!!





Gruparea intitulata RNS (Romanian National Security) a facut o noua victima: lemonde.fr. "Ne-a ajuns atata batjocura", scriu acestia. "Tiganii nu sunt romani ! Nu ei ne-au scris istoria ! Cand vorbiti despre compatriotii nostri nu folositi expresiile "Tigani romani". Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta ROMANIA! R.N.S Vegheaza pentru ca aceste lucruri sa fie infaptuite"

http://planete-plus-intelligente.lemonde.fr

"Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest sau o revolta. Este strigatul intregului popor roman ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si venele noastre circula sange roman. Sangele ce-a fost jertfit si varsat pe campurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata ! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta , sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa ii respectam cu onoarea cuvenita", se arata in mesajul RNS.

2 comentarii:

  1. Am un defect mare....sunt patrioata

    RăspundețiȘtergere
  2. un cetatean al LUMII CIVILIZATE!2 septembrie 2010 la 16:21

    De ce Guvernul Romaniei nu a luat pozitie cand tiganii (asa au fost numiti de sute de ani in Romania, si in lume) si-au luat numele de romi (acest cuvint in afara granitelor este automat asociat cu Romania!).
    Ce au facut acesti zisii cetateni romi (tigani) vreodata pentru Romania in afara de comiterea de infractiuni, si de creearea unei imagini negative a poporului ROMAN in lume?
    De ce li s-a permis si li se permite sa foloseasca numele de Romi?
    Aici nu este vorba de ura rasiala ci de imaginea nefavorabila pe care acestia au adus-o Romaniei si poporului Roman dupa anii '90.Romanii care lucreaza in afara granitelor tarii au numai neplaceri din cauza ca sint confundati si asociati cu cetatenii "romi" si "faima" creeata de "cetatenii cinstiti" ai etniei ROME.

    Ei in lume sint cunoscuti in continuare ca TIGANI, dar in momentul in care sint arestati ei se prezinta ca cetateni ROMI (cuvint care dupa cum am mai spus este asociat cu Romania).

    "Romi (uneori scris rromi) este denumirea unui grup etnic originar din India medievală, majoritatea acestuia se găsindu-se în Europa, cele mai importante grupuri trăind în România, Bulgaria, Macedonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Spania, Grecia și Serbia. Importante comunități de romi trăiesc de asemenea și în America sau în alte colțuri ale lumii. Se presupune că numele de "țigani" (zingari, tsigans, Zigeuner, cigani, cikani în alte limbi) provine din grecescul "athinganoi", (tradus: "a nu se atinge")..."- http://ro.wikipedia.org/wiki/Romi

    RăspundețiȘtergere