luni, 5 aprilie 2010

Religia propovaduieste dragostea si aplica ura.

Te-ai intrebat vreodata ce este "religia"?Religia este o doctrina inventata de cei care au iubit" puterea"si au urit Pacea.Religia este doctrina care doreste sa ne indeparteze de adevaratele Legi ale Creatorului DIVIN!?!Priveste in trecutul omenirii si vei vedea cum /crestinismul/si-a impus IDEEILE,prin sabie,foc si multe alte idei bolnave cu care "Inchizitia"a cautat sa isi impuna puterea.Priveste in jurul tau,cum preotii,pastorii sau ce denumiri si-au mai pus:-Cum toti vorbesc de pace,iubire,dragoste etc.etc.iar faptele lor sint tocmai inversul vorbelor lor.De ce?Pt.ca toti traiesc intr-o minciuna si mint si pe ceilalti.TATAL-CREATOR-UNUL este,iar toti ceilalti:isus,mahomed,budha si alte zeitati sint pentru.a induce in eroare omenirea.Este foarte simplu de inteles!?
 "Tu crezi ca D-zeu este unul, si bine faci; dar si dracii cred si se infioara!" (Iacov 2:19)
  Iraq si Iran sunt amandoua religii Islamiste: acelasi d-zeu, aceleasi doctrine, ei spun lumii ca duc un " razboi sfant" impotriva celuilalt( se lupta intre ei). Mai multi oameni au murit din cauza religiei pe Pamant dacat din orice alta cauza. In Irlanda, chiar acum, Catolicii si Protestantii se omoara intre ei in Numele Lui D-zeu si al religiei lor. Carti de istorie ale bisericii sunt pline de inregistrari sangeroase a razboaielor religioase. In numele religiei,lumea a suferit atrocitatile inchizitiilor, arsurilor, batailor, inecarilor, uciderilor in masa si genocid.
  Ai auzit spunandu-se, " Poate sa fie multe religii pe Pamant, dar noi toti ne inchinam aceluiasi D-zeu?" Islamistii Ayatollah predica acest lucru. Ei ucid, rapesc, tortura- toate in Numele Lui D-zeu! Milioane de Iranieni si alti Islamisti sunt gata sa moara pentru d-zeul religiei lor.


 Diavolul a inventat religia! Satan este o fiinta foarte religioasa. Definitia dictionarului cu privire la religie este: " O credinta intr-o putere supraomeneasca". Biblia arata clar ca, diavolul crede in D-zeu asa de mult ca tremura cand se gandeste la Acesta.
 Vorbind în pilde, Iisus spune: “Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia de sabie vor pieri!” (Ma tei 26, 52). Dar tot El: “Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pămînt; n-am venit să aduc pace, ci sabie” (Matei 10, 34). Şi, înaintea prinderii Sale, în noaptea Ghetsi ma nilor, îndeamnă: “Acum [...] cel ce nu are sabie să-şi vîn dă haina şi să-şi cumpere” (Luca 22, 36). E limpede că acest joc al co no­taţiilor nu poate fi redus nicidecum la denotaţia curentă a “sabiei” şi a “păcii”, dar lasă loc unui creştinism mai “bărbătesc”, ce pare să sperie mentalitatea de laşă înţelepciune a “capului plecat” pe care “sabia nu-l taie...”

 Tradiţia creştină este plină de sfinţi-militari (în frunte cu Sfîntul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă, cinstit la noi şi în alte părţi ca patron al oştirii, uneori împreună şi cu Sfîntul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorîtorul de mir). Marelui Constantin nu i se porunceşte: “Nu te lupta!”, ci “Luptă-te în numele crucii şi vei învinge!” (In hoc signo vinces). “Războiul sfînt” împotriva necredincioşilor a constituit, de-a lungul Evului Mediu creştin, o constantă, din Bizanţ şi până în Penin sula Iberică. Cavalerul creştin – mai tîrziu Cruciatul – a căpătat, mai ales în Apus, proporţii mitice, exemplare. La noi, un Ştefan cel Mare, “atletul lui Christos”, apărător cu arma în mînă al “por ţilor creştinătăţii” (dar, mărturiseşte cronicarul, şi “de gra bă vărsătoriu de sînge nevinovat”!), stă astăzi, glorios, în ceata sfinţilor…
 Zice Isus .... “Credeti voi ca am venit eu sa aduc pe lume pacea ?
Eu am venit sa aduc ura si dezbinare ....’’
Iata cuvintele unui Dumnezeu adevarat!
Si iata ca dupa mii de ani de crime odioase si razboaie in numele Domnului ... pacea pe planeta este din nou amenintata de razboaie religioase.
Are nevoie omenirea de acest blestem ... numit religie ?s
spiritualitatea nu se poate gasi in muzica, poezie, literatura, filozofie .. e nevoie mare de aceasta murdaria istorica care vre astazi doar sa isi spele toalele naclaite de sange nevinovat?

6 comentarii:

  1. Razboiul Iranului si al Irakului e sfant. De ce? Pentru ca e dus pentru apararea pamantului stramosesc, al lor si numai al lor! Si razboaiele noastre au fost sfinte atata vreme cat ne aparam "saracia si nevoile si neamul". Sa nu confundam religia cu razboiul. Sigur ca unii se folosesc de asta pentru a da mai mult sens si greutate actiunilor lor. Niciodata nu a existat un razboi religios. A fost doar masca aruncata in ochii prostimii. Esenta razboaielor a fost lupta pentru resurse, teritorii si putere de influenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar uciderea de catre Moise a egiptenilor ,si evacuarea evreilor din Egipt,conform celor 10 plagi din Exod(Iesirea) .......ce a fost ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Uita-l pe Moise! Ghideaza-te doar dupa Noul Testament. Iisus a adus ce vechiul Testament nu avea: Legea dragostei, dar si biruinta asupra mortii si a pacatului!

    RăspundețiȘtergere
  4. Petru ucide 2 persoane pentru ca nu dat apostolilor toti banii din vanzarea terenului propriu (Faptele Apostolilor 5:1-11). Credeai ca Noul Testament e mai breaz?
    1. Iar un om, anume Anania, cu Safira, femeia lui, şi-a vândut ţarina.
    2. Şi a dosit din preţ, ştiind şi femeia lui, şi aducând o parte, a pus-o la picioarele apostolilor.
    3. Iar Petru a zis: Anania, de ce a umplut satana inima ta, ca să minţi tu Duhului Sfânt şi să doseşti din preţul ţarinei?
    4. Oare, păstrând-o, nu-ţi rămânea ţie, şi vândută nu era în stăpânirea ta? Pentru ce ai pus în inima ta lucrul acesta? N-ai minţit oamenilor, ci lui Dumnezeu.
    5. Iar Anania, auzind aceste cuvinte, a căzut şi a murit. Şi frică mare i-a cuprins pe toţi care au auzit.
    6. Şi sculându-se cei mai tineri, l-au înfăşurat şi, scoţându-l afară, l-au îngropat.
    7. După un răstimp, ca de trei ceasuri, a intrat şi femeia lui, neştiind ce se întâmplase.
    8. Iar Petru a zis către ea: Spune-mi dacă aţi vândut ţarina cu atât? Iar ea a zis: Da, cu atât.
    9. Iar Petru a zis către ea: De ce v-aţi învoit voi să ispitiţi Duhul Domnului? Iată picioarele celor ce au îngropat pe bărbatul tău sunt la uşă şi te vor scoate afară şi pe tine.
    10. Şi ea a căzut îndată la picioarele lui Petru şi a murit. Şi intrând tinerii, au găsit-o moartă şi, scoţând-o afară, au îngropat-o lângă bărbatul ei.
    11. Şi frică mare a cuprins toată Biserica şi pe toţi care au auzit acestea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noul testament este doar o replica pozitiva fata de vechiul pentru ca popii si-au dat seama ca omenirea casca ochii si vede ca ceva este contradictoriu in vechiul testament, anume caracterul bun pe care si-l declara d-zeu in fata faptelor sale penale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarul e ca nu Petru ii ucide pe cei doi, ci ei au murit de moarte naprasnica din cauza pacatului lor, intarind cuvintele lui Pavel: "Pentru ca plata pacatului este moartea .."(Romani6,23). Anania si Safira facusera un legamant, o promisiune Domnului. Petru nici macar nu i-a blestemat ci efectiv l-a chestionat si pe el si pe nevasta-sa.

    RăspundețiȘtergere