sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Conspiratia din spatele gripei porcineO femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi despre gripa porcina si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea populatiei in forta ce are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!

In aceste tari toti oamenii (100% din populatia), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda cum este in SUA!

In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!
Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!

Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale. Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului?

Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister,o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit. A lucrat pentru numeroase reviste ca, Nature, British Medical Journal, The Scientist, Reuters Health, sau The Guardian.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister

Jane a mai scris despre Baxter in februarie 2009 cand compania a distribuit in Austria 72 kilograme de vaccin infectat cu “gripa aviara”. Bineinteles ca investigatiile politiei s-au oprit, fara o rezolvare.

Dupa aceste incidente Jane a dat in judecata Compania Baxter, OMS(Organizatia Mondiala a Sanatatii) si UN, considerandu-i responsabili de respandirea deliberata a virusilor, si bioterorism.

Ca o dovada ca virusul gripei porcine este unul produs in laborator, sta marturie patentul Companiei Baxter, ce a fost depus in data de 28 aug 2008!!! Adica cu un an inainte de aparitie.

Dupa cum presa a inceput sa scrie…in 27 august 2009 a aparut GRIPA CANINA, si ghiciti unde? USA. Oare de unde stia Baxter cu un an inainte ca o sa apara aceasta gripa?

Dati o cautare pe Google dupa “gripa canina” si o sa va minunati.

Sa intelegem ca in viitor o sa apara si “gripa la cai”.

Firma Baxter a devenit mutimilionara peste noapte, dupa ce detinand monopolul asupra vaccinului, a avut comenzi de la absolut toate guvernele modiale. Intrebarea ramane de ce a acceptat comenzi doar de la 50 de state? Aceste state fiind doar cele dezvoltate.

Dupa cum se observa foarte usor, toate marile gripe aviara, porcina, canina au un numitor comun. Firma ce produce vaccinurile, Baxter!="font-weight:bold;">